Tilbage

Borgerservice på lokalbibliotekerne

Bor du i Kibæk, Aulum og Vildbjerg, behøver du ikke at komme til Borgerservice i Herning, hvis du skal bestille et pas, kørekort, NemID eller have hjælp til Digital Post.
Dette er en forsøgsordning, der som udgangspunkt fortsætter hele 2017 04. oktober 2016

Du kan fremover spare turen til Herning og i stedet bestille en Borgerservice-tid på bibliotekerne i Kibæk, Aulum og Vildbjerg.

Det er et tiltag vi indfører for at servicere de borgere, som enten har fysisk svært ved at komme til Borgerservice i Herning eller har svært ved at nå at fange os i vores åbningstid. 

"Det er ret vigtigt, at borgerne bestiller tid inden, for det giver os en idé om hvor mange borgere vi skal hjælpe. Det her skal ses som et tilbud, så hvis der ikke kommer tidsbestillinger en torsdag, vil vi ikke sende medarbejdere ud på biblioteket. Det vil være spild af ressourcer, forklarer Eva Freidahl Graae."

Borgerservice vil på skift, i det omfang der er behov, besøge de tre lokalbiblioteker og hjælpe med pas, kørekort, NemID og Digital Post. 

Har du brug for hjælp på tidspunkter, hvor borgerservice ikke er til stede på biblioteket, kan du som noget nyt nu også spørge bibliotekets personale til råds.

De kan guide i basale ting som digital selvbetjening og informationssøgning. Du kan altså få hjælp til at melde flytning, lægeskift, ændring af forskudsopgørelse og meget mere. 

Læs mere og bestil tid

Kontaktinfo

Borgerservice
Torvet 5 - indgang B
7400 Herning
Åbningstider  

Tlf.: 96282400
Fax: 96282440
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail