Tilbage

Dobbelt-op på grundsalg i Herning

Der blev i løbet af første kvartal 2017 solgt lige så mange grunde som i første halvår af 2016.
20. april 2017

I første kvartal 2017 var der ekstra gang i grundsalget i Herning Kommune. Her er solgt ikke færre end 33 boliggrunde rundt om i kommunen.

Til sammenligning har kalenderen de seneste år sagt juni, før samme antal grunde var solgt.

- Vi plejer at have travlt på starten af året, for folk vil gerne i gang med at bygge, mens det er godt vejr. Men i år har det været ekstra vildt. Det tegner til at blive et rigtig fint år, fortæller Anne Mette Skjærlund Knudsen, grundsalgskoordinator ved Herning Kommune.

Gang i salget fra flere udstykninger

Der er blevet solgt en del grunde fra de populære udstykninger i forstæderne til Herning, men på grundsalgskontoret glæder de sig særligt over, at der nu også er kommet gang i grundsalget fra tre udstykninger i Vildbjerg, Skibbild og Sdr. Felding.

De tre udstykninger har alle det til fælles, at de har været til salg i flere år, uden der har været købere.

Fra udstykningen på Åbjergvænget i Vildbjerg er der solgt to grunde, mens der på Præsteskoven i Sdr. Felding og Udgaardsvej i Skibbild er solgt en boliggrund hvert sted.

- Det er tre udstykninger, der kom på markedet i perioden 2009 - 2011, uden vi har solgt en eneste grund. Men nu er der kommet gang i salget. Typisk er det sådan, at den første grund er sværest at sælge, for de færreste er interesserede i at bo alene på en græsmark. Men når køberne kan se, at der i forvejen er solgt grunde fra udstykningen, så er det ikke længere så farligt, forklarer Anne Mette Skjærlund Knudsen.

Selvom grundsalget er gået rigtig godt indtil nu, er der altså stadig boliggrunde på hylderne på grundsalgskontoret. Annette Nielsen og Anne Mette Skjærlund Knudsen er klar til at hjælpe.

Kontaktinfo

Anne Mette Skjærlund Knudsen
Grundsalgskoordinator
Tlf.: 96288517
Mobil: 51354091
Send e-mail til bekak@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

 

Søg boliggrund

Søg boliggrunde i Herning Kommune ud fra beliggenhed, pris og størrelse.

Billedet forestiller en udsigt ud gennem et vindue fra en bygning, der er ved at blive opført.Søg boliggrund