Tilbage

Bliv mentor for en ung i 8., 9. eller 10. klasse

Gennem programmet Talentspejderne kan du gøre en forskel for et ungt menneske. Netop nu søges nye mentorer i Herning.
14. februar 2017

I programmet Talentspejderne mødes en lokal mentor med en ung skoleelev fra 8., 9. eller 10. klasse. Som mentor er man rollemodel, og man hjælper via et gennemprøvet program unge med at få styrket selvtillid og tro på egne evner, så de bliver motiveret til at passe deres skolegang og starte på en uddannelse efter folkeskolens 9. eller 10. klasse.

Talentspejdernes mentorer er voksne rollemodeller med lyst, overskud og ressourcer til at hjælpe unge. Møderne foregår på mentors virksomhed, og det er ofte en del af konceptet, at virksomheden donerer en del af den tid, som mentor bruger på forløbet.

 

Næste hold mentorer uddannes i marts

Herning Kommune samarbejder med Landsforeningen Talentspejderne, og i øjeblikket er det første hold af mentorer i gang med mentorforløb med 6 unge. I marts skal der uddannes flere mentorer i Herning, og nye mentorforløb forventes at starte op umiddelbart efter.

Er du interesseret i at gøre en forskel for et ungt menneske, kan du kontakte Talentspejdernes koordinator Linda Guldberg Winding og tilmelde dig som mentor.

Uddannelsen til mentor varer 1 dag. Du kan komme på mentorkursus enten den 21. marts eller 27. marts.

 

Klik her for at læse mere om Talentspejderne og mentorprogrammet.


Dekorativt foto

Kontaktinfo

Stephan Ring Nielsen
Ungdomsskoler
Tlf.: 20636654
Send e-mail til ungsn@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.