Tilbage

Leder af Vinding Skole får ansvaret for fusion

Torben Vad bliver øverste leder, når skolerne i Vinding og Ørnhøj får fælles ledelse fra 2020.
21. august 2018

En erfaren leder sidder for bordenden, når skolerne i Vinding og Ørnhøj i løbet af de kommende halvandet år skal fusioneres. Torben Vad, i dag skoleleder på Vinding Skole, får det overordnede ansvar for fusionen af de to skoler, ligesom han bliver øverste leder fra 2020, når sammenlægningen er endeligt gennemført.

Han skal samtidig i den kommende tid se nærmere på, hvordan daginstitutionen Børnehøjen bedst bliver en del af den fusionerede skole.

- Jeg glæder mig til at bygge videre på de to gode kulturer, og der er allerede gang i et godt og frugtbart samarbejde. Der vil jo også i fremtiden være undervisning på begge skoler, siger Torben Vad.

- Sammen med medarbejdere og bestyrelse skal vi dyrke alle de gode, meningsskabende fællesskaber, både fagligt og socialt, som vil gavne den fremtidige, fælles skole.

Forstander i tre år

Torben Vad har været skoleleder på Vinding Skole siden marts 2015. Forud for det var den 60-årige thybo i 11 år skoleleder på Borbjerg Skole i Holstebro Kommune - og før det i tre år forstander på Unge Hjems Efterskole, den nuværende Århus Efterskole. Så det er en rutineret leder, der får ansvaret for at smelte skoler og institutioner i Vinding og Ørnhøj sammen.

Torben Vad bor i Mejdal ved Holstebro og er gift med Birgit, som underviser på VUC i Holstebro. Parret har tre voksne børn.

For knap et år siden besluttede Børne- og Familieudvalget i Herning Kommune, at Vinding Skole og Ørnhøj Skole samt Børnehøjen skulle sammenlægges. Processen har lokalt været godt i gang, og der er allerede planlagt fællesarrangementer for personale samt fælles bestyrelsesmøder.

Nu er der altså også sat navn på den person, som får den overordnede ledelse af hele fusions-processen.

Kontaktinfo

Torben Poulsen Vad
Tlf.: 96287773
Send e-mail til vdstv@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.