Tilbage

Erfaren leder skal stå i spidsen for Åmoseskolen

Det bliver Betina Folke, nuværende leder af Aulum-Hodsager Skole, der fremover skal lede Åmoseskolen
24. oktober 2018

Der er nu fundet en ny leder af Åmoseskolen, kommunens største specialskole. Den nye leder bliver Betina Folke, der ser frem til en spændende tid for Åmoseskolen, der ligger på Holtbjerg.

I den kommende tid skal Åmoseskolen udvides, når den også skal varetage de centerklasse-funktioner for autister, der i dag er placeret på Skolen på Sønderager.

- Jeg er meget ydmyg overfor opgaven. Det bliver en stor, og spændende, opgave, i samarbejde med forældre og medarbejdere fra skolerne samt forvaltningen, at få samlet to rigtigt gode enheder til én fælles enhed. Det bliver en proces, hvor der er fokus på kerneopgaven, nemlig at sikre, at børnene lærer så meget som muligt, samtidig med at de trives, siger Betina Folke.

Betina Folke, der er 52 år, har siden 2001 været leder af skolen i Aulum, der først hed Aulum Byskole, og i dag Aulum-Hodsager Skole.

- Jeg er super-stolt over Aulum-Hodsager Skole, hvor der er en fantastisk lærerstab, gode forældre og en bestyrelse, der har formået at hæve sig op i helikopteren og have blik for den langsigtede udvikling, siger Betina Folke, der ser frem til at komme i gang med arbejdet på Åmoseskolen.

- Jeg glæder mig til også på Åmoseskolen at samarbejde med en aktiv og engageret forældrekreds og en dygtig medarbejdergruppe, siger den nye skoleleder.

Kontaktinfo

Betina Folke
skoleleder
Tlf.: 96287490
Mobil: 24660034
Send e-mail til absbu@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.