Tilbage

Hold vinterferie med Grand Prix-tema

I vinterferien kan børn – og alle andre – blive klogere på Grand Prix rundt i hele kommunen, og samtidig vinde billetter til Melodi Grand Prix 23.februar i Jyske Bank Boxen
07. februar 2019

Fang en sang med mobilen - og kom i Grand Prix-stemning, mens du går på opdagelse i Herning Kommune. Sådan lyder tilbuddet fra Herning Kommune til alle Grand Prix- og MGP-fans.

Samtidig kan du vinde billetter til Dansk Melodi Grand Prix 23. februar eller MGP-generalprøven 1.marts.

Spillet der kan spilles på smartphones er tilgængeligt fra 1. februar til og med 7. marts, og alle kan deltage i jagten på musikken.
Som Årets Grand Prix By vil vi gerne skabe en fest og bringe Dansk Melodi Grand Prix og MGP-stemningen ud i store dele af kommunen. Samtidig er det en sjov mulighed for familier, der har lyst til at tage på opdagelse rundt i kommunen.

De 35 sange kan fanges på udvalgte steder i kommunen, eksempelvis i Herning bymidte, i "den hvide by" i Birk, ved Fuglsang Sø og i de fem centerbyer Aulum, Sunds, Vildbjerg, Kibæk og Sdr. Felding.

Lykkes det at fange mindst tre sange, kan du deltage i en konkurrence om 1x5 billetter til Dansk Melodi Grand Prix 23. februar eller 1x5 billetter til MGP generalprøven 1. marts. Der trækkes lod om billetter 20. februar til Dansk Melodi Grand Prix og 27. februar til MGP generalprøven. Vinderne får direkte besked samme dag.

Indendørs sysler

Er du mere til indendørs aktiviteter i vinterferien, så er der også mulighed for at finde Grand Prix stemning på Tekstilmuseet i Vestergade i Herning.
Her er kan særudstillingen "Glitter, glimmer og pailletter" opleves frem til 31. marts.


Udstillingen består af 14 dragter, som danske sangere og værter har båret i Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest.
Der er blandt andet mulighed for at nærstudere Debbie Camerons kjole fra 1981, da hun sammen med Tommy Seebach sang Krøller eller ej. Man kan se alle detaljerne i Birthe Kjærs røde kjole fra 1989-hittet Vi maler byen rød eller sammenligne den røde nuance i 80'erne med Annette Heicks røde værtskjole fra 2017.

Fakta: Sådan kommer du i gang med at fange Grand Prix-sange

- Download app'en "Ojoo" (den blå) til Iphone eller Android.
- Accepter brug af kamera og lokalitet
- Vælg spillet "Melodi Grand Prix2019 i Herning"
- Find 'poster' rundt omkring i kommunen.
Hvis du vil deltage i konkurrencen om billetter til dig og din familie, udfyldes skema her: http://selvbetjening.net/mgp/

Video: Sådan kommer du i gang

Fang Grand Prix-sange

 

Kontaktinfo

Søren Juul Baunsgaard
Kultur- og fritidschef
Tlf.: 96288630
Mobil: 40101525
Send e-mail til soren.baunsgaard@herning.dk

Helle Baadsgaard
Fuldmægtig - Foreningskonsulent
Tlf.: 96288631
Mobil: 20358147
Send e-mail til bekhb@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.