Tilbage

Midtjylland står sammen ved VM i Håndbold

Charmeoffensiv skal få de mange tusinde håndbold-gæster ved VM til at komme tilbage til regionen
12. januar 2019

Fanzone Oplev Midtjylland 1 Edit

Når ti-tusindvis af gæster i de kommende uger deltager i håndboldfesten ved VM i Håndbold, bliver de midtjyske turistdestinationer en del af oplevelsen.

I den kæmpestore fanzone - lige ved siden af arenaen - kommer gæsterne til håndboldkampene til at møde både inspiration og information fra Herning og resten af den midtjyske region.
Det er de midtjyske turist-organisationer der har indgået et samarbejde om et fælles midtjysk turisme-fremstød.

VM trækker mange mennesker fra andre dele af landet og fra udlandet til Herning, og målet er at inspirere dem til at komme tilbage til Region Midtjylland. Det kan være til en sommerferie ved Vesterhavet, en tur rundt til regionens mange fantastiske kunstmuseer eller til nye store oplevelser i Herning.

De midtjyske destinationer har en stand i fanzonen ved Jyske Bank Boxen. Her kan gæsterne finde inspiration fra alle destinationer i Region Midtjylland - og samtidig deltage i en quiz, hvor de kan vinde en række gode oplevelser fra hele landsdelen.

I konkurrencen kan gæsterne vinde en lang række flotte præmier, fx weekendophold, gavekort og adgang til flere af landsdelens største attraktioner.

Den fælles turiststand er blevet til i samarbejde mellem Region Midtjylland, Herning Kommune og VisitHerning og en række midtjyske destinationer.

Fakta:

IHF Men's World Championship 2019, VM i håndbold, løber fra 10. - 27. januar, og kampene er i år delt mellem Danmark og Tyskland. De fire indledende grupper spilles i Berlin, München, København og Herning, mens de to puljer i mellemrunden spilles i henholdsvis Köln (Tysklands kampe, hvis de går videre) og Herning (Danmarks kampe, hvis de går videre).

Semifinalerne spilles i Hamborg, mens placeringskampe, bronzekamp og finale spilles i Herning.

Den danske del af turneringen er arrangeret af Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune, Region Midtjylland og Københavns Kommune.

 

Kontaktinfo

Elo Christensen
Sport Event Manager
Tlf.: 96288641
Mobil: 29288197
Send e-mail til bekec@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.