Tilbage

Herning Kommune udbyder 17 parcelhusgrunde, beliggende Velhustedparken, Kibæk

Herning Kommune udbyder 17 parcelhusgrunde, beliggende Velhustedparken, Kibæk.
15. maj 2019

Boligområdet Velhustedparken er beliggende i den nordøstlige del af Kibæk med kort afstand til Kibæk Skole og Kibæk Hallen.

I Kibæk finder du et godt og trygt familieliv, skøn natur, et rigt foreningsliv og fantastiske fritidsfaciliteter. Kibæk ligger 12 km sydvest for Herning med otte min. kørsel til motorvejen.

Der findes et meget aktivt foreningsliv der tilbyder en bred vifte af sportsgrene i et nyt lækkert halanlæg "Kibæk Krydsfelt". Her findes to haller, fitnesscenter, møde- og aktivitetslokaler. Udendørs er der fodbold, multi- og tennisbaner samt et nyt etableret out-door fitnessområde.

Kibæk er bundet sammen med stisystemer, som betyder at børn selv kan færdes trafiksikkert rundt i byen. Som et ekstra plus har byen flere søer og grønne områder samt et grønt stisystem, der forbinder naturoplevelserne fra byen. En af stierne går til det nærliggende Momhøje Naturcenter, hvor der bl.a. er udfordrende mountainbikebaner, stor naturlegeplads, vandrestier, shelters og bålpladser - alt sammen til fri offentlig benyttelse.

Udbudsmaterialet fåes ved henvendelse til Grundsalgskontoret, Rådhuset, tlf. 96 28 23 23.

Tilbudsskemaet skal være Grundsalgskontoret i hænde, senest onsdag den 19. juni 2019, kl. 12.00.

Efter lov om offentligt udbud er kommunen ikke forpligtet til at sælge grunden til den udbudte pris, ligesom kommunen kan forkaste alle indkomne tilbud.

Indkomne tilbud behandles fortroligt, indtil salg har fundet sted.

Læs salgsvilkårene.

Dekorativt

Kontaktinfo

Annette Nielsen
sekretær
Tlf.: 96282323
Send e-mail til annette.nielsen@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.