Tilbage

Kulturfest Herning med mere end 100 oplevelser: Programmet er nu offentliggjort

I dag blev det samlede program for "Kulturfest Herning - En Opdagelsesrejse" offentliggjort - præcis én måned før den store afslutningsfest.
16. maj 2019

 

Dans, sang, billedkunst, idræt, musik og teater. 

Både børn, unge og voksne får masser af oplevelser at vælge imellem, når der fra 8. juni til 15.juni er Kulturfest Herning i hele Herning Kommune.

I alt er der mere end 120 punkter i programmet, som i dag blev offentliggjort på www.kulturfestherning.dk og i app'en Kulturfest Herning.

Blandt de mange aktiviteter i løbet af Kulturfestugen kan blandt andet fremhæves en koncert med Ensemble MidtVest på Aktivitetscentret Toftebo, besøg af den Kongelige Ballet på Heart, Fermaten Take Away-koncerter i Skarrild, Søby Brunkuls Museum og Tjørring, børnekarneval i Herning Midtby, opdagelsesrejser på kommunens lokalbiblioteker, "Sange til Verden", med 300 skolebørn, der synger sange om FNs Verdensmål, international fitness i DGI Huset Herning og fremvisning af kunstprojektet Lille Kuffert - Stor Verden, som er et samarbejde mellem Herning Billedskole og en række skoleelever. 

Stor kulmination lørdag 15.juni

Kulturfest Herning kulminerer lørdag 15.juni, hvor de mange projekter fra hele ugen samles i Herning Midtby.

Lørdagen skydes i gang med en børnekoncert med Mek Pek og Kalle på Tinghuspladsen, og fortsætter med børnevenlige forestillinger, cirkus og aktiviteter i Kulturgården ved Huset No7. 

Om eftermiddagen åbner musikscenen for ungdommen på Kousgaards Plads med fire koncerter med upcoming bands, og scenen lukker med gratis afslutningskoncert med den prisvindende rap-duo Benal. 

I gården ved Team Teatret er der voksenfest, med fejring af teaterets 50-års jubilæum. Her er fokus på hygge i 1968-ånden med smagsprøver på teaterforestillinger og livemusik med blandt andre det lokale band Ny Dag. 

Om Kulturfest Herning

Kulturfest Herning inviterer alle på en opdagelsesrejse fra 8. juni til 15. juni 2019. 
Sammen opdager vi kulturen, hinanden, bevægelsen, historien og så mange andre spændende ting. Vi fejrer kulturen og kreativiteten i og går på opdagelse i hele Herning Kommune.

Kulturfest Herning 2019 åbner i Aulum i forbindelse med Rock i Aulum Lystanlæg 8. juni. Det er startskuddet til en hel uge fyldt med aktiviteter, koncerter, workshops, fællessang, fortællinger med meget mere i hele kommunen.

Det hele slutter med et brag af en fest i Herning Midtby lørdag 15. juni fra klokken 10.00 - 23.00 

Til afslutningen kan man blandt andet opdage og opleve nogle af de arrangementer, der har været rundt om i kommunen i løbet af ugen, men også vildt mange andre events.

Se hele programmet for Kulturfest Herning på www.kulturfestherning.dk eller download app'en Kulturfest Herning til Iphone og Android. 

Kontaktinfo

Johs. Poulsen
Formand Kultur- og Fritidsudvalget
Mobil: 20103387
Send e-mail til byrjp@herning.dk

Pia Trab Worm
Projektleder og kulturkonsulent
Tlf.: 96288634
Mobil: 51189094
Send e-mail til bekpw@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.