Tilbage

300 Herning-børn giver koncert med sange om FNs Verdensmål

Torsdag 13. juni vil 300 børn fra 4.- 6. klasse optræde i MCH Herning Kongrescenter sammen med Aarhus Jazz Orchestra - koncerten er en del af Kulturfest Herning
18. marts 2019

Kan man synge FNs Verdensmål?

300 elever fra skoler i Herning Kommune vil i hvert fald prøve, når de 13. juni giver koncert i MCH Herning Kongrescenter sammen med Aarhus Jazz Orchestra.

Her vil de synge syv nykomponerede sange, inspireret af FNs 17 verdensmål. De syv sange er komponeret af elever på Musikalsk Grundkursus i Region Midtjylland, heriblandt Sofie Steffensen Bach fra Herning, der også, sammen med sin med-forfatter og komponist Emma Lillelund Saugaard, vil synge solo på nogle af numrene.

Konferencier ved den rytmiske koncert bliver Herning-drengen Anders Hornshøj Laugesen.

Ideen om at synge de nye sange fra kongrescentrets scene har vist sig at være populær. 
Der gik i hvert fald kun få dage, fra tilbuddet om at deltage blev sendt ud til kommunens skoler af Musikudvalget i Herning Kommune, til alle 300 pladser i koret var optaget.

Koncerten "Sange til verden" bliver en del af programmet ved Kulturfest Herning 2019, der i år har temaet "En opdagelsesrejse".

"Sange til verden"-projektet er en del af Europæisk Kulturregion, og vil blive opført flere forskellige steder i de 19 kommuner i Region Midtjylland, med lokal deltagelse hvert sted.

Læs mere om projektet og hør de syv sange.

Læs mere om Kulturfest Herning 2019.

Kontaktinfo

Pia Trab Worm
Projektleder og kulturkonsulent
Tlf.: 96288634
Mobil: 51189094
Send e-mail til bekpw@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.