Tilbage

Indbegrebet af Sunds IF kåret til Årets Idrætsleder i Herning Kommune

Ole Olesen, formand for Sunds IF gennem mere end 20 år, fik mandag aften overrakt hæderen Årets Idrætsleder i Herning Kommune
12. marts 2019

Mandag aften var byrådssalen på Herning Rådhus ramme for en langvarig tradition.

Ved en ceremoni kårede borgmester Lars Krarup "Årets Idrætsleder" - en hæder der er blevet uddelt af Herning Kommune hvert år siden 1982.

Årets modtager blev Ole Olesen, der ud over at have været formand for Sunds IF gennem mere end 20 år, også er æresmedlem i klubben, koordinator af Sunds Byfest, en af idemændene bag klubben "Kun for mænd", der samler mænd over 30 i Sunds og meget mere.

- Ingen har tal på hvor mange timer du egentlig har brugt på Sunds Idrætsforening, men alle er enige om at det er rigtig, rigtig, rigtig mange. I klubben bliver det bemærket, at du altid er glad og når man møder dig, har du et smil på læben. Du er typen der siger ja, og du er altid klar med en god ide eller en hjælpende hånd. Derfor er du selvfølgelig også vellidt overalt i klubben. Og du er ét af de få æresmedlemmer for livstid i Sunds IF, lød det blandt andet fra borgmester Lars Krarup ved ceremonien.

Prisen Årets Idrætsleder bliver, efter indstilling fra foreningerne, givet til en idrætsleder, der har ydet en særlig indsats gennem lederarbejdet i en forening eller for idrætten i Herning Kommune i det hele taget.

Ved samme lejlighed uddelte borgmesteren Byrådets Hæderspris, der hvert år gives til aktive idrætsudøvere, der har vundet danske eller internationale mesterskaber, har repræsenteret Danmark på højeste niveau, eller sat nye danske rekorder.

Det betød, at der var godt fyldt op i byrådssalen, da næsten 100 atleter i år havde gjort sig fortjent til en hæderspris.

- Når vi i år er tæt på 100 prismodtagere, så vidner det om det sammenhold, der kendetegner klubber og foreninger her i området, og det vidner om bredden i det talent- og elitearbejde, der hver dag året rundt foregår inde i hallerne, ude på banerne, på stier og veje eller oppe i luften over os, sagde Lars Krarup ved uddelingen.

Kontaktinfo

Lars Krarup
Borgmester
Tlf.: 96282322
Send e-mail til borgmester@herning.dk

Søren Juul Baunsgaard
Kultur- og fritidschef
Tlf.: 96288630
Mobil: 40101525
Send e-mail til soren.baunsgaard@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.