Tilbage

Nu går Aula i luften på skoler og SFO’er

I uge 43 får forældre én fælles indgang til både skole og SFO i Herning Kommune.
15. oktober 2019

Lærere, elever og forældre skal nu sige "farvel" til det gamle Skoleintra og "goddag" til en ny kommunikationsplatform ved navn Aula.

Den nye løsning er en fælles national løsning og har blandt andet den fordel, at forældre vil kunne holde sig ajour på deres børns skoleliv ét sted, selvom børnene skulle gå på forskellige skoler, i forskellige SFO'er eller endda er tilknyttet en skole i en anden kommune.

- Vi har forberedt udrulningen af Aula gennem mange måneder, så det bliver rigtig godt at se det blive taget i brug. Der er altid en tilvænningsperiode, men jeg tror på, at vores forældre bliver glade for løsningen og det gode overblik over børnenes hverdag og aktiviteter, som Aula giver, siger Christian Rotbøl, centerleder for skoleområdet i Herning Kommune.

I 2020 kommer også Herning Kommunes dagtilbud ind under paraplyen, så også børn i dagplejen, vuggestuen og børnehaven er med på oversigten.

En sikker løsning

En anden fordel ved det nye Aula er, at det er et sikkert sted at kommunikere.

- Det betyder meget i en tid, hvor begreber som "personfølsomme oplysninger" og "datasikkerhed" er blevet alle mands eje. Derudover er det gjort nemt for pædagoger, lærere og forældre at kommunikere med hinanden, fortæller han.

Forældre skal fra mandag i uge 43 gå på Aula i stedet for Skoleintra. Det kræver et såkaldt UNI-login at få adgang.

Aula findes både som hjemmeside og mobil-app.

Kontaktinfo

Christian Rotbøl
Centerleder for skoleområdet
Tlf.: 22597568
Mobil: 22597568
Send e-mail til cblcr@herning.dk

Peter Burgdorf Mortensen
Udviklingskonsulent
Tlf.: 96 28 60 05
Send e-mail til cuopm@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.