Tilbage

Herning Kommune skal have ny borgmester

Lars Krarup (V) genopstiller ikke ved kommunalvalget i november 2021.
16. august 2020

Når vælgerne i Herning Kommune i november 2021 skal sammensætte et nyt byråd, vil kommunens nuværende borgmester, Lars Krarup, ikke være at finde på stemmesedlen.

​Lars Krarup har besluttet, at denne byrådsperiode bliver den sidste for hans vedkommende. Ved valget i november 2021 vil Lars Krarup være 49 år, have siddet i byrådet i de 24 af dem - og været borgmester i 20 år.

​- Beslutningen har været utrolig svær, og den har været længe undervejs. Men der er en tid for alt. Jeg tror, det kan være sundt midt i livet at prøve sig selv af i nye sammenhænge. Det skærper sanserne. Derfor tager jeg nu springet ud i noget nyt uden helt at vide, hvad fremtiden arbejdsmæssigt byder på, siger Lars Krarup.

​Meget taknemmelig

​Han forventer at fortsætte som borgmester denne byrådsperiode ud og altså gøre den fireårige valgperiode færdig.

​- Jeg er meget taknemmelig for mange gode år i Herning Kommunes tjeneste. Taknemmelig for den tillid, jeg er blevet vist fra tusindvis af borgere gang på gang. Den tillid har jeg forsøgt at gøre mig fortjent til, siger Lars Krarup.

Han glæder sig over det arbejde, der hver dag gøres på arbejdspladsen Herning Kommune.

​- På rådhuset, rundt på skoler, plejecentre og så videre leveres der dagligt førsteklasses arbejde.

Jeg er altid blevet taget godt imod og har mødt kvalificerede medarbejdere hele vejen rundt. Jeg er stolt af at stå i spidsen for den organisation i endnu 16 måneder. Min personlige ambition er, at jeg frem til nytårsaften 2021 fortsat vil finde glæde og energi i dagligdagen på rådhuset og rundt i hele kommunen, siger Lars Krarup.

Kontaktinfo

Ole Hansen
Kommunikationschef
Tlf.: 96282642
Mobil: 40223228
Send e-mail til ole.hansen@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.