Tilbage

Millioner ruller til at løfte skoler

Herning Kommune afslutter 2020 med at frigive 16 millioner kroner til skole-renoveringer.
08. december 2020

I det corona-ramte 2020 har de positive nyheder ikke stået i kø. Heller ikke i Herning Kommune. På Økonomi- og Erhvervsudvalgets sidste møde inden jul var der imidlertid godt nyt til skolefolket. I alt frigav politikerne cirka 16 millioner kroner til renoveringer.

På Brændgårdskolen i Herning kan man glæde sig over udsigten til at få renoveret madkundskabslokalet, en række gulve, omklædningsrum og gangarealer. I alt er der 3,4 millioner kroner at gøre godt med.

I Gullestrup i Hernings nordlige udkant venter de nu på godt ni millioner kroner, som politikerne har bevilget til blandt andet vuggestuepladser, produktionskøkken og ombygning af skolen. Der er tale om anden etape af projektet "Helhed i Gullestrup", som styrker samarbejdet mellem daginstitution, skole og kulturhus/hal.

I Aulum-Hodsager Skoles retning sendes en lille million kroner til etablering af blandt andet trappelift og elevator, mens Valdemarskolen i Herning får tilført 2,6 millioner kroner til renovering af legepladser.

- Hver for sig er de her projekter måske ikke kæmpestore, hvis man udelukkende ser på økonomien. Men de renoveringsarbejder, vi nu sætter i gang, er vigtige, for de betyder meget ude på de enkelte skoler. De løfter hverdagen for både børn og personale, siger Lars Krarup, (V), formand for Økonomi- og Erhvervsudvalget.

 

 

 

Kontaktinfo

Lars Krarup
Borgmester
Tlf.: 96282322
Send e-mail til borgmester@herning.dk

Christian Rotbøl
Centerleder for skoleområdet
Tlf.: 22597568
Mobil: 22597568
Send e-mail til cblcr@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.