Tilbage

Herrelandsholdet åbner EM-året med testkamp mod Færøerne i Herning

MCH Arena i Herning lægger græs til årets første opgave for Herrelandsholdet, når Færøerne kigger forbi til en testkamp den 27. marts.
15. januar 2020

 Hybridbane I Herning Foto Af Tobias Noergaard Pedersen 1

Forberedelserne frem mod EURO2020 er i fuld gang for Herrelandsholdet, og nu er årets første modstander på plads.

Åge Hareide og holdet møder Færøerne i en testkamp fredag den 27. marts klokken 18.00 på MCH Arena i Herning, og landstræneren glæder sig til at komme i gang med optakten til EM.

- Det bliver godt at få samlet holdet igen, og med testkampen mod Færøerne tager vi for alvor hul på et vigtigt forår frem mod EM til sommer. Vi ser frem til at møde et kompetent færøsk mandskab, siger Åge Hareide.

Med testkampen i Herning skal landsholdet igen træne på hybridbanen i Herning, som blev indviet i efteråret, og det vækker glæde hos Hareide.

- Vi ser også frem til at vende tilbage til Herning, hvor vi senest var i nogle dage op mod de sidste, vigtige kvalifikationskampe mod Gibraltar og Irland i november. Der er vi sikret en rigtig god træningsbane og fine forhold, og det passer os rigtig godt, siger Åge Hareide.

I Herning Kommune ser man frem til igen at være værter for Herrelandsholdet.

- Vi er rigtig glade for at det danske fodboldlandshold igen kommer til Herning. Ligesom de fleste andre danskere ser jeg personligt meget frem til sommerens EM-slutrunde, og jeg er sikker på, at der er mange midtvestjyder i alle aldre, der bliver glade for muligheden for at se holdet spille på allernærmeste hold, blot nogle måneder før det går løs. Samtidig er vi i Herning Kommune selvfølgelig glade for, at landsholdet er blevet så glade for den nye, moderne hybridbane vi har anlagt, at de også vælger at træne i Herning, siger borgmester i Herning Kommune Lars Krarup.

Seneste landskamp i Herning for Herrelandsholdet var i oktober 2018, hvor modstanderen var Østrig i en testkamp. Ved den lejlighed scorede Martin Braithwaite og Lukas Lerager de to danske mål i 2-0-sejren - sidstnævntes scoring blev i øvrigt kåret til årtiets bedste mål på Herrelandsholdet i en afstemning blandt fansene i december.

Fire dage efter kampen mod Færøerne møder Herrelandsholdet ligeledes EM-aktuelle England på Wembley i London i endnu en testkamp frem mod EM-slutrunden til sommer. Den kamp spilles tirsdag den 31. marts klokken 21.00.

 

Kontaktinfo

Lars Krarup
Borgmester
Tlf.: 96282322
Send e-mail til borgmester@herning.dk

Søren Juul Baunsgaard
Kultur- og fritidschef
Tlf.: 96288630
Mobil: 40101525
Send e-mail til soren.baunsgaard@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.