Tilbage

Åbent hus hos 60 uddannelser i Herning

Uddannelsesby Herning holder åbent hus. Vær med online onsdag den 24. februar 2021.
16. februar 2021

Man behøver ikke tage til de største byer for at få en god uddannelse og en fantastisk studietid. Uddannelsesby Herning viser mulighederne i centrum af Jylland frem den 24. februar, når arrangementet Åbent Hus Herning for første gang slår dørene op til et stort fælles arrangement. 

Man kan tilmelde sig og læse mere her: Åbent Hus Herning.

Alle er velkomne til online eventet, hvor man kan høre mere om 60 forskellige uddannelser i Herning.

De 60 uddannelser er fordelt på Erhvervsakademi Midtvest, Herningsholm Erhvervsskole, Social- og Sundhedsskolen, VIA University College og Aarhus Universitet.

- Vi går sammen om at invitere til Åbent Hus Herning, fordi vi gerne vil fortælle om alle de uddannelsesmuligheder, der er i Herning. De fleste kender godt Herning, men mange bliver overraskede over, hvor mange forskellige muligheder man egentligt har som studerende i Herning. Noget af det, der også er helt unikt, er, at der er et fantastisk samarbejde mellem uddannelsesinstitutionerne og erhvervslivet her i Herning, siger Henrik Kjeldsen, erhvervs- og borgerservicechef i Herning Kommune.

Udover at høre om erhvervs- og videregående uddannelser, er der også mulighed for at få en virtuel rundvisning på uddannelsesinstitutionerne, stille spørgsmål til studievejledere, høre mere om de attraktive boligmuligheder og få andre gode tips til at være studerende i Herning.

På programmet er også nogle af de nuværende studerende, som allerede er i gang med en uddannelse. En af dem er 23-årige Lady Panaguiton, der studerer på Aarhus Universitet i Herning.

- Da jeg skulle vælge uddannelse, var bekendtskaber noget af det vigtigste for mig. Jeg kendte ikke nogen, da jeg flyttede til Herning, men jeg syntes, at det var nemt at møde nye mennesker. I Herning er alle åbne og venlige, og er der er gode muligheder for at møde nye, fortæller, siger Lady Panaguiton, der er blandt oplægsholderne til Åbent Hus Herning.

Deltagerne til Åbent Hus Herning kan vælge tre forskellige sessioner i løbet af eftermiddagen. Arrangementet varer fra klokken 15.30 til cirka klokken 18.00. Se mere om, hvordan det foregår, og tilmeld jer på aabenthusherning.dk.

Om Uddannelsesby Herning

Uddannelsesby Herning er en indsats, som Herning Kommune står bag. Vi arbejder for at udvikle studielivet i Herning og Herning som uddannelsesby.

I Herning er der en bred vifte af uddannelsesmuligheder og et godt uddannelsesmiljø. Fagligheden er høj, og samtidig er der gode karrieremuligheder i området. Langt de fleste studerende har et tæt samarbejde med erhvervslivet gennem deres studietid.

uddannelsesbyherning.dk kan man læse mere om livet som studerende i Herning.

Download pressepakke

Kontaktinfo

Henrik Kjeldsen
Erhvervs- og Borgerservicechef
Tlf.: 96288510
Mobil: 21295343
Send e-mail til henrik.kjeldsen@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.