Tilbage

Alle beboere på plejecentre er færdigvaccineret

Søndag blev en glædens dag på plejecentrene.
01. februar 2021

Søndag den 31. januar blev en milepæl nået på plejecentrene i Herning Kommune. Anden omgang af corona-vaccinerne blev søndag formiddag leveret til alle plejecentre, og genvaccination af beboerne kunne begynde.

- Det var en glædens dag! Alle vores læger kom og vaccinerede, og alt kørte godt. Der var sådan en god stemning, og beboerne var glade, fortæller Gitte Rasmussen, der er chef for plejecentrene i Herning Kommune.

Også frontpersonalet på plejecentrene er nu blevet vaccineret. I alt er cirka 650 beboere på plejecentre samt 300 medarbejdere færdigvaccineret.

- Det betyder da, at vi kan slappe lidt mere af mentalt. Vi behøver ikke være så nervøse for, om vi nu får de lovede vaccineleverancer, og vi kan i højere grad slippe angsten for at få corona indenfor. Men der går jo lige tre uger, inden beboerne er immune. Men nu kan vi koncentrere os lidt mere om beboerne, siger Gitte Rasmussen.

På Lindegården Plejecenter i Herning er 73-årige Mary Bock også lettet dagen derpå.

- Jeg har glædet mig rigtig meget til vaccine nummer to, så vi kan se fremad og forhåbentlig snart få flere besøg og flere fælles aktiviteter, siger Mary Bock.

Indtil videre gælder corona-restriktionerne fortsat på plejecentre akkurat som hidtil.

Den øvrige del af medarbejderne på plejecentrene vil blive vaccineret i vaccinationscenteret i Herning.

Kontaktinfo

Sidsel Gitte Rasmussen
Chef for plejecentrene
Tlf.: 41161726
Send e-mail til gitte.rasmussen@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.