Tilbage

Kulturen i Herning Kommune går sammen om klippekort

250 kroner, tre krydser på en liste – kulturen i Herning Kommune fejrer genåbningen med helt særligt tilbud.
05. november 2021

Spillesteder, teatre og museer i Herning Kommune er for længst genåbnet. Corona-nedlukningen er fortid. Vi kan igen være sammen om alt det, store kultur-oplevelser kan give os.

Det fejrer kulturinstitutionerne nu med et særligt tilbud under navnet HerningErKultur/retur: For 250 kroner kan du købe et klippekort, som giver adgang til tre kultur-oplevelser.

Uanset om man er til rock, klassisk musik, teaterbesøg, foredrag, stand up eller en tur i kongrescentret, er der gode tilbud at vælge imellem.

Listen over de 40 forskellige kultur-arrangementer, der kan vælges imellem, finder man på herningerkultur.dk. Arrangementerne er fordelt hen over efteråret og vinteren.

Det er også en opfordring

Ordningen er strikket sådan sammen, at det er helt frit, hvilke tre arrangementer man ønsker at overvære.

Men HerningErKultur/retur er også en opfordring til at tage på en rask, kulturel rejse og prøve at smage på en kulturel godbid, man måske normalt ville springe over. 

Kultur- og Fritidsudvalget i Herning Kommune besluttede i foråret at give økonomisk støtte til at få genstartet kultur- og fritidslivet efter den lange og trange corona-nedlukning. Også afsatte penge til markedsføring af kulturen i Herning Kommune er i spil i forbindelse med kulturklippekortet, hvortil der i alt er bevilget 400.000 kroner.

Ud over Herning Kommune bidrager de deltagende kultursteder også med en væsentlig økonomi til initiativet.

Læs mere og køb klippekortet her.