Tilbage

Herning fejrer musikken i uge 44

Musikken spiller og sangen flyder i Herning hvert år i uge 44. Musikugen HerningErMusik byder denne gang på nye initiativer.
20. oktober 2021

Fra den 30. oktober - 7. november retter vi spotlyset på alle de musikalske arrangementer, der findes rundt omkring i Herning Kommune.

I anledningen af HerningErMusik, som finder sted hvert år i uge 44, vil der være en række forskellige musikarrangementer. Kom for eksempel til enten morgensang på biblioteket, tag til kirkekoncert eller tag ud og spis en sangsild med snaps.

Uge 44 er også Spil Dansk uge i hele landet, men i Herning Kommune spiller og synger vi også andet end dansk! Hvis du er vild med sang og musik, så sæt lige et stort kryds i kalenderen i uge 44 fremover.

Fra kultur- og fritidsudvalgsformand Johs. Poulsen (R) fra Herning Kommune lyder det:

-  Styrken ved HerningErMusik er det fine samarbejde, der er mellem musikaktørerne her i byen. Det er det, der resulterer i det fantastiske musikliv, der findes i Herning i dag. Jeg håber, at musikugen HerningErMusik kan bidrage til endnu flere gode kulturelle og musikalske oplevelser for Herning Kommunes borgere, siger Johs. Poulsen.

Nyt tiltag på programmet

HerningErMusik præsenterer i år også et helt nyt tiltag. Nemlig: Meget Mere Musik-turen.

Den finder sted den 4. november 2021 fra klokken 16.30.

Her kan man komme med på en musikspækket bustur rundt til nogle af Hernings fortryllende musikscener.

Turen lægger vejen forbi Ensemble MidtVests koncertsal på HEART, Den Jyske Sangskole, Fermaten, rock på Scene 7 og jazz på biblioteket.

Meget Mere Musik-turen er for alle, der er nysgerrige på musik, og som har lyst til at høre mere og andet end det, man plejer at lytte til. Undervejs på turen fortælles der om scenerne, og du hører lidt musik hvert sted. Aftenen slutter med en koncert på Fermaten.

Se mere i programmet, som byder på flere end 40 arrangementer rundt om i kommunen.

www.herningermusik.dk finder du også links til alle arrangementerne.

HerningErMusik arrangeres af:

Fermaten, Ensemble MidtVest, Den Jyske Sangskole, Dansk Musiker Forbund (DMF Herning), Kulturelt Samråd Herning, DSI Swinging Europe, Herning Musikskole, Scene7, Herning Bibliotekerne & Herning Kommune.

Kontaktinfo

Johs. Poulsen
Formand Kultur- og Fritidsudvalget
Mobil: 20103387
Send e-mail til byrjp@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.