Tilbage

Udbud af 11 boliggrunde, Søbakken, Sunds

Herning Kommune udbyder 11 grunde, beliggende Søbakken, Sunds.
28. oktober 2021

Boligområdet er beliggende i den nordvestlige del af Sunds, og er en del af et samlet område hvor også Søtoften, Søengen og Sølunden indgår.

Sunds er én ud af kommunens fem centerbyer og har ca. 4.000 indbyggere. Sunds har et rigt foreningsliv inden for sport og kultur, og byen er et trygt og roligt sted med mange af de servicetilbud, som eksempelvis børnefamilier efterspørger: 2 skoler, et bredt udbud af daginstitutioner fra vuggestuer til fritidsklubber, et multicenter, bibliotek og meget andet.

Sunds har fine naturområder, særligt iøjnefaldende er Sunds Sø, men også Troldeskoven. Baneparken giver mulighed for et aktivt friluftsliv med bl.a. fiskeri, trekking samt overnatning i det fri. I byen findes 2 skoler og en række institutioner for alle aldersgrupper. Endvidere har du i Sunds et fint udbygget stisystem, så du nemt og sikkert kan komme rundt på cykel.

Udbudsmaterialet fåes ved henvendelse til Grundsalgskontoret, Rådhuset, tlf. 96 28 23 23.

Tilbudsskemaet skal være Grundsalgskontoret i hænde senest onsdag den 24. november 2021, kl. 12.00.

Efter lov om offentligt udbud er kommunen ikke forpligtet til at sælge grunden til den udbudte pris, ligesom kommunen kan forkaste alle indkomne tilbud.

Indkomne tilbud behandles fortroligt, indtil salg har fundet sted.

Læs salgsvilkårene

Dekorativt

Kontaktinfo

Annette og Anne Mette Kontaktboks2

Annette Nielsen
Sekretær
Tlf.: 96282323
Mobil: 23638880
Send e-mail til annette.nielsen@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.